..

S V 7 M T H (d+s)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ















ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΕΛΙΟΣ "829" ΤΗΛ. 6945242790 (WhatsUp)





















































































































F M S T E R E O






















RADIO LINK 862 MHZ - 1050 MHZ










































































MINI ATV TRANSMITTER ( 70 cm ) – AUDIO / VIDEO




































ATV ΣΗΜΑΙΝΕΙ AMATEUR TELEVISION ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΟΜΠΙ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΩΝ UHF 430 - 440 MHZ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΜΠΟ AUDIO / VIDEO – T.V. ΟΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ TO DVD ΤΟ VIDEO ΤΗΝ VIDEO CAMERA KAI NA ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΜΕΤΡΑ . H ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CHANNEL - S 38 FREQ. - 439,250 ΜΗΖ SYSTEM – EURO . ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ . ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 5,5 ΜΗΖ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΦΕΝΟΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ 5,5 ΜΗΖ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΗΧΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ FM ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΟΣ ΑΜ . Π.Χ. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΦΕΡΟΥΣΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 439,250 ΜΗΖ ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΗΧΟΥ 444 ,750 ΜΗΖ . ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ . ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚAI ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ TV ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 439,250 ΜΗΖ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ . ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ 34 CM ΣΥΡΜΑ ΑΚΑΜΠΤΟ Η ΜΙΑ GROUND PLANE 1/4 ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ 5 ΣΤΟΙΧΩΝ Η ΜΙΑ YAGI ΚΑΙ COAXIAL ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ AUDIO – VIDEO ΕΝΟΣ VIDEO H DVD KAI ΠΙΕΖΟΥΜΕ PLAY. ME ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΠΥΚΝΩΤΗ CV ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΘΑΡΑ . ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ TRIMMER P1 ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ VIDEO ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ . ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΧΝΟΜΕΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΑ ΤΟΥ Τ 1 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΗΧΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΟ P2 ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ .








ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ









LOOP ANTENNA MEDIUM WAVE

















ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 520 ΚΗΖ – 1800 ΚΗΖ . ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΟ . Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΦΕΡΡΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ( ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ) ΑΠΛΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ . Η ΚΕΡΑΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑTAΣΤΕΛEΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.






ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ


































ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ . ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΞΟΔΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΥ Η ΕΝΟΣ ΘΥΡΙΣΤΟΡ .ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΩΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ . ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ . ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΚΤΥΩΜΑ






ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ . ΓΙΑ ΧΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΙΣ DIAMOND GSV 3000 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ






ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΚΗΖ .








RF SWITCH RX-TX






















ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ENA RF SWITCH ΓΙΑ RX – TX ΜΕΤΑΓΩΓΗ . ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ . ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ RF ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ 0.050 WATT – 100 WATT .










ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ KAI ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ RF ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ HF – VHF – UHF .ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ RF ΓΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΜΗΖ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΥΚΝΩΤΗ . ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ HF ΕΝΑ ΠΥΚΝΩΤΗ 10 PF . ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΥΨΗΛΗ RF ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΥΚΝΩΤΗ .



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ








ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΟ
1000 V – 500 MA – DC














ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙ ΤΑΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΤΟΥ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ .ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ . ΤΟ ΟΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΚΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΗ ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ TRANSISTOR . ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΤΩΝ TRANSISTOR ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΚΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΜΙΚΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΑΛΕΙΨΕΤΕ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ . ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΦΟΡΤΙΟ 10 – 500 ΜΑ . Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 150 Κ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ . ΤΟ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ 100 V Η 1000 V . ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΑΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟΚΡΙΣΕΩΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ / ΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΑΣ . ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ 500 ΜΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 1000 V DC .












ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΜΑ ΕΝΩ Η ΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 50 V





























ΒΑΤΤΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ
















Η ΓΕΦΥΡΑ SWR – WATT ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΜΕΡΙΚΩΝ TRANSISTOR Η ΛΥΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ .ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ .ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΤΗΝ ΕΛΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ . ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ . Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΜΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΩΝ SWR KAI ΣTO BATTOMETΡO ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ WATT .ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟΥ . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ . Η ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑΣΙΜΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ .ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΩΝ ΠΟΜΠΟ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ Σ ΧΕΣΗ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΣΑ ΙΣΧΥ . ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ SWR ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ 1 ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΚΛΩΜΕΝΟ ΚΥΜΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΤΟΜΕΤΡΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ .ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΤΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΗ SWR – WATT. ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1,6 – 30 ΜΗΖ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΙΣΧΥ 3 ΚW .ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΛΕΠΤΟΥ .

ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΕΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ . ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ .ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΑΤΤΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΜΕΤΡΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ DIAMOND SX-100 ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΜΠΟ ΘΑ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΤΟΜΕΤΡΟΥ ΜΑΣ . ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ .














KOYTI: 15X16X10

2: ΚΟΝΕΚΤΟΡΕΣ UHF

10 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

ΟΡΓΑΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ 200 μA 750 Ω

ΦΕΡΡΙΤΗΣ FT 50-61 30 CM ΣΥΡΜΑ 0.5 ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ . ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ RG142 TEFLON ΜΗΚΟΣ 8 CM TOY OΠΟΙΟΥ ΓΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟY ΠΛΕΝΤΑΖ

3PF : 4CM TEFLON RG 312 2 : 1 NF 1KV - 1 : 82 PF 1KV - 2 : 1N4148

2 : 27Ω 2WATT – 2 : 47 Ω ½ WATT - 1 : 3,3K 1 WATT - 2 : 220K ΤRIMER ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΕΤΟ





















ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ – DUΜΜΥ LOAD














ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ DUMMY LOAD 60 WATT MAX 10 min.

ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ 50 Ω . ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗ ΙΣΧΥ RF ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ , ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΗΝ RF ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΗ SWR KAI WATT , ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ , ΩΣΤΕ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ . ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ . ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 30 ΜΗΖ ( SWR 1:1 ) ΚΑΙ ΜΕ ΩΦΕΛΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 175 ΜΗΖ ( SWR 1,8:1 ).ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ SWR KAI WATT ΤΙΣ DIAMOND SX-1000. Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50 Ω ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ RF ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ . ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΖΗΜΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΕΡΑ Η ΜΕ ΕΜΒΑΠΤΙΣΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ. H ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 60 WATT ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ 1,3:1 ΣΤΟΥΣ 145 ΜΗΖ , ΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΧΡΙ 2 cm ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ 240 WATT ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ 1,6:I ΣΤΟΥΣ 145 ΜΗΖ . ΑΝ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΨΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 6 mm ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΕΞΩ , ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 30 ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 1,5 Κ 2W ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 50 Ω . ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

25 mm ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ . ΤΟ ΕΝΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΥΠΑ 10 mm ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΥΠΑ 5 mm ΤΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΩΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΧΑΛΚΟΥ 5 mm , ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΕΚΤΟΡΑ UHF. ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΥΠΑ 10 mm ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ 3 Χ 5 cm ME ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ 2cm ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΩΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝ Η ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 50 Ω

















ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ V.H.F.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ






ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ 140-150ΜΗΖ



Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ : Α Β



ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ : RΧ – ΤΧ



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ : 50 Ω



ΚΟΝΕΚΤΟΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΥΠΟΥ : ΒΝC



ΚΟΝΕΚΤΟΡΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΥΠΟΥ: Ν



ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ : 0.05 – 8 WATT ΜΑΧ FM



ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ : 50 WATT ΜΑΧ FΜ



ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 1: ΜΕ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 WATT FΜ – ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 35 WΑΤΤ FΜ



ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 2: ΜΕ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 WΑΤΤ FΜ – ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 50 WΑΤΤ FΜ






















ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 12 - 15 V DC ΜΑΧ



ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ : 5 Α



ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΑΣΗ



ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ : 5 Α



ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ : FΜ – SSΒ -CW



ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΟΝ-ΟFF ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ 14 V



ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ WΑΤΤ – SWR



ΕΝΔΕΙΞΗ WΑΤΤ – SWR ΜΕ LED



ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ



ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ : - 40 dΒ



ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΑΣΙΜΩΝ : 1,5 :1 SWR



ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : -10 OC + 55 OC



ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 100 Χ 100 Χ 70 mm



ΒΑΡΟΣ : 0,6 kg










STEP ATTENUATOR























ΕΞΑΣΘΕΝΗΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 50 Ω ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΟΚΤΩ ΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ Π ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ 1 DB . H ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 40 DB . Η ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 121 DB . ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ 0.65 DΒ. ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 0.25 WATT ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ¼ WATT . Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΣΑΣ . ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΗΜΑΤΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ . ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΗΜΑΤΑ . ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΗΤΗ . ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΚΡΟΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΣΑΣ . Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ RF ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ. ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕΧΡΙ 250 ΜW MAX




























ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 2-30V 0.3-5Α
















ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙΜΗ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ Τ0Ν ΠΑΓΚΟ ΕΝΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΩ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ . ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΑΣΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΠΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΞΟΔΟΥ. ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ RF . ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ S1 ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ . ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ 5 Α ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΙΚΟΙ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΜΕΝΗ ΤΑΣΗ . ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ LM 723 . ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΑΣΗΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΞΟΔΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΞΟΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ . ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ 2 V ΕΩΣ 37 V ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ 150 MA .TO ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ 5 Α Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔHΓΕΙ TO ΕΝΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ . ΤΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΕΞΟΔΟΥ ΒΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΥΚΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤA ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ .ΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ . ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 2,5 mm ΚΑΛΩΔΙΟ . ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ 11 W ΚΑΙ 5 W ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ mm ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣH ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΒΟΛΤ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ME TO ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΡ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΞΟΔΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΙΟ. ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . Η ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 12 Ω 16W ΙΣΟΝ ΜΕ 1 Α ΣΤΑ 12 V. KAI ΤΕΛΟΣ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΕΝΑ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟ















ΥΛΙΚΑ

ΤΡΙΠΟΛΙΚΟ ΦΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ



ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 32V 6 Α



ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣΣΙ



ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 2 Α : 5 Α



ΔIAKOΠTHΣ ON / OFF ME ENΔEIKTIKO 220 V 6 A



ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ 30 V ΑΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟ 5 Α



ΜΠΟΡΝΕΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ



LΕD 5 mm ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ



ΚΟΥΜΠΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΑ



ΚΟΥΤΙ 250 Χ 175 Χ 128 mm



ΔΙΟΔΟΙ 2 : 1Ν 5408 1 : 1N4007



ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ 2 : Β80 C 5000/3300



ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ 1 : BD 243 2 : 2N3055



ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ LM 723



ΤΣΟΚ 2 : VK200



ΨΥΚΤΡΑ RS 20 97 X 20cm



MIKA 2 ΒΙΔΕΣ 4 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 4 ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ 4



ΑΝΤΙΣΤΑΣEIΣ



2 : 0,22 Ω 5 W



4: 8,2 Ω 11 W



470Ω 1/2W



560 Ω :



2,2 Κ :



3,3 Κ :



6,8 Κ :



10 Κ :



1 Κ ΤΡΙΜΜΕR ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΓΑΛΟ



10 Κ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ



100 Κ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ



ΠΥΚΝΩΤΕΣ



2 : 4,7000 MF 50V



220 MF 50V



2 : 10 MF 50V



100 NF 63V



4 : 10 NF :



470PF :



150PF :

















DUPLEXER VHF-UHF



















ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΙΠΛΕXΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ VHF ΚΑΙ UHF ΦΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ



ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ



ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ 144 MHZ ΚΑΙ 430 MHZ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ



ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ VHF KAI UHF KAI MIA ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ



Η ΕΝΑ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ VHF KAI UHF ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ .



Ο ΔΙΠΛΕΧΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΥΠΕΡΑΤΟ ( LOW – PASS )



ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟΥΣ 144 MHZ ΚΑΙ ΕΝΑ ( HIGH – PASS ) ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟΥΣ 430 MHZ .



ΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ 60 DB ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ VHF – UHF



ME ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΑ VHF ΚΑΙ UHF 0,3 DB KAI ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ



100 WATT MAX ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ 50Ω ΚΑΙ ΜΕ SWR ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1,2 : 1 . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΕΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΥΜΕ



ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΙΑΣ ΤΟΝ VHF ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΩΝ ΔΕΚΤΗ ΤΩΝ UHF. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕΤΑΞΙΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.













ΥΛΙΚΑ



3 ΚΟΝΕΚΤΟΡΕΣ ΘΗΛΥΚΟΥΣ UHF Η Ν



12 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙA



ΚΟΥΤΙ ΤΕΚΟ 371



ΣΥΡΜΑ 1ΜΜ 1 ΜΕΤΡΟ



ΠΥΚΝΩΤΕΣ



6 : 3,9PF 63V



2 : 4,7PF ~



2 : 8,2PF ~



2 : 10 PF ~



ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ SV7MTH
























VHF – ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΖΩΝΗΣ





















Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ . Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΣΤΑ VHF ( 2 M ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΑΣ . ΟΠΟΥ Ο “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ” ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ . ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ KAI ΑΚΡΙΒΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ SWR – POWER METER ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΟ 50 Ω ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ . ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 145 ΜΗΖ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΗΤΑΝ 1:1 KAI ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑ 2:1 ΟΤΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΖΕ +/- 300 ΚΗΖ . ΑN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ +/- 600 ΚΗΖ ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΙΣΧΥ SWR . H ΙΣΧΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 WATT ΜΑΧ ME ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ 50 Ω .



Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ +/- 20 ΜΗΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΤΩΝ 145 ΜΗΖ. ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 0, 3 DB ΚΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΓΥΡΟ ΣΤΑ - 20 DB .





ΥΛΙΚΑ



2 ΚΟΝΕΚΤΟΡΕΣ ΘΗΛΥΚΟΥΣ UHF H N



8 ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ



ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΕΡΟΦΙΛΟΣ 10 PF



KOYTI TEKO 397



ΣΥΡΜΑ 3,7 MM 1 ΜΕΤΡΟ














ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣHΜΑΤΩΝ MORSΕ
















Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ MORSE .

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

MORSE. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΗΧΟ Η ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ

ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Η ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Η ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ . ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ MORSE ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ .ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. Η ΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ MORSE . Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 555 ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΣΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΑΛΑΝΤΩΤΗΣ . ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ FLIP-FLOP ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΩΝ ΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 600 ΗΖ ΕΩΣ 1ΚΗΖ . Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ 770 ΗΖ .















ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ SV7 MTH


ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ

Πομπός AM 1 W





























































































ΔΕΚΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΑΔΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΑ VHF